Läkningen börjar inifrån

Det är alltid de första stegen som är svåra

   Watch Promo

Lär dig mer om dig själv och hur du kan läka!


Det är ingen annan som kan göra det för dig. Du behöver ta det första steget. Om du vill kan jag hjälpa dig att komma igång. Ta mig i handen och börja din resa NU.



 



Detta lär vi oss




Lektion 1- Hitta tillbaka till din kropp

  • Lär känna mig och min historia. Hur du med enkla rörelser och andningstekniker kan komma tillbaka till nuet. Lär dig också vad en daglig ritual har för betydelse i din vardag.


Lektion 2 - Hitta tillbaka til ditt hjärta

  • Jag berättar om vad trauma betyder, och varför det fortfarande är svårt att prata om det. Jag lär dig en mycket stark meditation som leder dig tillbaka till ditt hjärta. Vi lär oss också att skapa en säker och trygg plats inom oss och varför det är viktigt.


Lektion 3 - Se på dina vågor med acceptans

  • Jag berättar vad trauma har för konsekvenser i en människas liv. Hur ser vågorna ut och hur vi kan att kontrollera dem. Jag visar hur du kan hitta din grund och lär dig en form av meditation med Universums första ljud, AUM.



 


Låt oss börja!




Your Instructor


Edit Szabó
Edit Szabó

Jag har levt tjugo år I Ungern, tjugo år i Sverige och tre år i Brooklyn, New York. Jag är utbildad förskollärare och grundskollärare och har arbetat i skolans värld över 12 år både i Sverige och i Brooklyn, New York.

Jag är RYT® 500 yogalärare inom ISHTA-traditionen med bland annat lärarna Alan Finger, Sarah Platt Finger och Mona Anand. Min bok Yoga för trauma är en skildring på hur jag och min överaktiva traumakropp tog mig genom livet och hur yoga blev en slutdestination i min läkning. Min historia är en av många, men den är värd att lyssna på.


Frequently Asked Questions


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Get started now!