Välkommen!

Hej

Jag är glad och mycket ödmjuk för att du vill tillbringa några dagar tillsammans med mig. 

Du hittade mig av en anledning och jag kommer att göra mitt bästa att möta dig och dina behov på bästa sätt. På vilket sätt denna kurs kommer att hjälpa dig vet jag inte än. Men min avsikt och intention är att du efter dessa 10 dagar vet lite mer om dig själv, vilken riktning du ska ta för att må ännu bättre och få idéer och kunskaper kring hur du kan försätta att läka dig själv.  

Varje dag under de kommande 10 dagarna kommer du att få lite fakta kring vad trauma betyder, och vad det har för konsekvenser för en människas biologi och spiritualitet. Vi kommer att meditera och göra olika yoga- och andningsövningar tillsammans. Jag kommer att dela med mig av mina tips och idéer, och kommer också kommer att ställa frågor och ge dig skriftliga uppgifter för att guida dig igenom din egen läkning. 

Du behöver inte ha tidigare kunskaper för att genomföra kursen, varken i yoga eller meditation. Vad du behöver göra är att ta mig i handen för att följa med på en resa in i kroppen och själen med öppenhet och acceptans. Vi går till platser som du kanske aldrig besökt tidigare, och kanske platser dit du inte vill ta dig. 

Vad du får uppleva med mig är det som har hjälpt mig. Jag är yogalärare, mamma, fru, storasyster och författare till boken Yoga för trauma. Min historia är inte bättre eller sämre än din. Skillnaden är att jag har hunnit att skriva om det. Jag är en överlevare av sexuellt och fysisk våld och uppvuxen i en mycket dysfunktionell familj. Idag lever jag med världens bästa partner och världens finaste barn i en av världens största metropoler, New York. Det har varit en lång och arbetsam resa och jag vill ge dela med mig av de erfarenheter som har hjälpt mig. 

Yoga betyder att förena. Att förena dig med dig själv, med din kropp och med den världen som du lever i. Extrem flexibilitet, dyra yogabyxor och tatueringar med smarta citat är inte vad yoga är. Inte för mig, i alla fall. Detta är ett av västvärldens många förvridna uppfattningar. För mig är yoga en plats där jag kan möta mig själv med allt vad det innebär, och eftersom det händer i nuet kan det se olika ut för varje dag. 

Ibland är det lättare och ibland är det svårare. Målet är att göra det varje dag, och så småningom skapar du en plats i dig där din själ får mer utrymme i din fysiska kropp. Därför kommer jag att använda både rörelse och andetag i symbios, samt tystnad. 

Trauma sitter i kroppen på platser dit ord kan inte nå. Åtminstone inte alltid. Dit behöver vi ta oss för att frigöra det och röra på den energien som sitter fast. Det kan var genom yoga men också genom andra metoder. Det viktigaste är att du hittar det. Det är där mina mina tips och idéer kommer in. 

Tystnaden och meditationen öppnar vägar i dig där du kan förstå ditt innersta väsen. Inte bara förstå men också höra det. Vi är skapta med all den information vi behöver för att leva vårt liv här. Om du vill hitta ditt uppdrag här, och ditt mål så är det till tystnaden du behöver vända dig. 

Complete and Continue  
Discussion

0 comments